avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Comision agentie
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Comision agentie

Buna ziua,
Am o nelamurire: am semnat un contract cu agentia un contract sa imi arate apartamentul, proprietarul nu are cu agentia contract.
Daca prietena mea cumpara imobilul si eu apar ca girant trebe sa ii platesc agentiei comisionul?
Cel mai recent răspuns: ContSters158230 , utilizator 16:14, 25 Ianuarie 2011
Daca il cumpara prietena nu este nicio problema...
Vanzatorul trebuie sa aibe contract cu agentia ca altfel nu va putea duce agentia la proprietar sa vedeti apartamentul.
Cititi contractul ca ceva nu se potriveste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Comision agentie imobiliara lore78 lore78 Va rog un sfat, desi poate e prea tarziu pentru mine, dar macar sa stiu pe viitor. Am semnat un fel de conventie (destul de vaga in explicatii as zice eu) cu o ... (vezi toată discuția)
Contract vizionare apartament cu doua agentii imobiliare iu8lia3 iu8lia3 Buna ziua De curand am inceput sa caut sa cumpar un apartament, si, automat, am apelat la agentiile imobiliare si am semnat contracte de vizionare cu 2 dintre ... (vezi toată discuția)
Conventie de vizionare imobliara BebeA BebeA Buna ziua, Zilele trecute, am vizionat cu un agent de la o agentie imobiliara, un apartament. Inainte de a-l vedea agentul ne-a spus ca trebuie sa semnan ... (vezi toată discuția)