Buna ziua. Pe data de 08.07.2010 am gasit pe parbrizul masinii un act de constatare in care se preciza ca am incalcat prevederile HCL 149/2009 lit. c , amenda 100 lei in 48 de h, in Cluj. In data de 20.01.2011 am primit acasa (Buzau) prin posta procesul verbal de constatare a contraventiei intocmit in data de 30.12.2010. Precizez ca in parcare sunt trasate linii pentru delimitare si sunt numerotate, insa nu scrie nicaieri cum ca ar fi locuri cu abonament sau aflate in administrarea primariei, doar pe cateva sunt placute de inmatriculare, locul unde am parcat fiind doar numerotat.
La "martor" este trecut : "AUTO A FOST FOTOGRAFIAT"
La agentul constatator este trecut numele, functia de referent si nr legitimatiei.
Eu momentan sunt in Cluj si nu ajung prea repede acasa, procesul mi-a fost trimis prin fax de parinti. Astept un raspuns ce pot sa fac sa se anuleze, tinand cont ca nu am parcat cu rea intentie pe locul cuiva care are abonament.
faceti contestatie la jud Cluj in termen de 15 zile si solicitati poza. daca din poza nu reiese in ce parcare ati fost fotografiat, contestati locul parcarii.
incercati sa cautati si HCL respectiv ca sa stiti in ce baza va judecati.
multumesc pentru rapuns. Totusi mai am o intrebare: la rubrica unde se trec datele personale ale martorului nu este trecut nimic. As putea sa cer anularea PV in baza art.16-17 din OG nr.2/2001, pe motiv ca sunt rubrici necompletate?
as mai avea nevoie de un raspuns. la nici o intrare in parcare nu este nici o placuta in care sa se anunte ca parcarea este cu abonament sau sub administrarea primarie, doar numerotate, in comparatie cu alte parcari din Cluj (acelasi cartier) unde sunt anuntate cu placute de "parcare cu abonament" in care se specifica si numarul locurilor cu abonament. Pot face contestatie pe motivul prezentat mai sus?