Sunt in divort si urmeaza partajul in care cer drept de locuinta, am fost sfatuita sa merg sa achit jumatate de intretinere si din impozit astfel sa arat ca ma intereseaza locuinta, este normal tinand cont ca eu nu mai locuies acolo din noiembrie si nici acces nu mai am? mi se poate elibera chitanta pe numele meu daca fostul este titular?
In partaj puteti solicita sa vi se atribuie ;locuinta chiar daca nu mai locuiti in ea. Nu trebuie sa platiti intretinerea daca nu locuiti.Nu trebuie sa demonstrati ca nu ati" cedat "locuinta. Dreptul de proprietate este inalienabil, nu poate sa vi-l ia nimeni.
Atunci,este bun comun si se supune partajarii.Subscriu,nu trebuie sa platiti nimic.
Puteti solicita incredintarea in natura a intregului imobil,urmand sa platiti sulta sotului.Nu se pune problema sa nu va revina in urma partajului,cel putin 50%,desi sunt si cazuri in care unuia dintre soti ii revine o cota mai mica.
Promovati si o ordonanta presedentiala,pentru a putea locui in imobil pana la sentinta instantei de judecata in ceea ce priveste partajul.
Partaj
norocel_bab
in urma unui divort celui caruia se incredinteaza copilul spre crestere si educare i-i revine cota parte m-ai mare in partajarea bunurilor comune dobindite in ... (vezi toată discuția)
Partaj
volverin
Am divortat si dupa actul de divort locuintacomuna (casa avind :3 camere,bucatarie,baie,camara,hol) a fost incredintata fostei sotii pentru cresterea si ... (vezi toată discuția)