avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 116 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Desfiintare SRL si infiintare II cu aceeasi activitate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Desfiintare SRL si infiintare II cu aceeasi activitate

Buna tuturor,

Am un SRL pe care doresc sa-l suspend. Am cod CAEN 7120 - Analize tehnice si testari. Practic ma ocup de inspectie de calitate in domeniul mobilei.

Vreau sa trec la PFA sau II, dar acest cod caen nu se afla pe lista cu norme de venit.
Are cineva o ideea cu ce cod CAEN as putea sa infiintez un II sau PFA, ca sa fie compatibila cu ativitatea mea (servicii de control de calitate)?

Multumesc mult.

Zoli B.
Cel mai recent răspuns: Conta Radulescu , Contabil 22:04, 25 Ianuarie 2011
Incercati sa va infiintati ca PFA cu acest cod dar nu pe norma de venit ci pe venit real. E un pic mai complicat decat ar fi cu norma pe venit dar reusiti sa fiti PFA (daca tineti neaparat sa fiti PFA).
Va multumesc mult pentru raspuns. Deci sa inteleg ca pot sa merg la Camera de Comert sa inregistrez II sau PFA cu 7120?

Mergeti la registrul comertului de pe langa tribunalul bucuresti. tb sa aveti la dvs si actul de proprietate sau comodat cu care se va face dovada sediului social. celelalte informatii le veti obtine la ghiseul "infomare initiala".

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Doresc sa infiintez pfa sau ii. zolysoftsolutions zolysoftsolutions Buna tuturor, Am un SRL pe care doresc sa-l suspend. Am cod CAEN 7120 - Analize tehnice si testari. Practic ma ocup de inspectie de calitate in domeniul ... (vezi toată discuția)
Pfa - intrebari Blu37 Blu37 as vrea sa renunt la srl si sa devin PFA. dar ma intereseaza urmatoarele: - stiu ca nu pot sa am angajati cu contract individual de munca, dar pot avea ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa / ii / if sau srl (platitor de tva) alexpopescu70 alexpopescu70 Buna ziua, Vreau sa infiintez un PFA / II / IF sau SRL ce va desfasura activitatea de comert mobilier copii catre persoane juridice (platitoare de ... (vezi toată discuția)