avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... schimb locuinta
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

schimb locuinta

sunt tatal unei fete paralizata in urma uniu accident de la brâu în jos, locuim la etajul patru intr-un bloc fara lift si am gasit un schimb cu parter dar taxele comunicate de notar (1300 euro)depasesc posibilitatile noastre. As vrea sa stiu daca e normal sa se perceapa asemenea taxe in cazul unui schimb fara diferente mai ales ca motivul este unul social
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 16:26, 25 Ianuarie 2011
vedeti ca Uniunea Notarilor va poate acorda o scutire de la plata taxei. Ducet-va pana acolo si depuneti o cerere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe schimb locuinta ioan comsa ioan comsa sunt tatal unei fete paralizata in urma unui accident de la brâu în jos, locuim la etajul patru intr-un bloc fara lift si am gasit un schimb cu parter dar ... (vezi toată discuția)
Schimb locuinta ioan comsa ioan comsa sunt tatal unei fete paralizata in urma unui accident de la brâu în jos, locuim la etajul patru intr-un bloc fara lift si am gasit un schimb cu parter dar ... (vezi toată discuția)
Cota lift nikalez nikalez buna seara, La art.35 din Normele Metodologice de aplicare a Legii 230/2007 se specifica ca sunt scutiti de la plata consumului de energie electrica pentru ... (vezi toată discuția)