avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1102 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... schimb locuinta
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

schimb locuinta

sunt tatal unei fete paralizata in urma unui accident de la brâu în jos, locuim la etajul patru intr-un bloc fara lift si am gasit un schimb cu parter dar taxele comunicate de notar (1300 euro)depasesc posibilitatile noastre. As vrea sa stiu daca e normal sa se perceapa asemenea taxe in cazul unui schimb fara diferente mai ales ca motivul este unul social,eventual daca exista o procedura de a putea plati cat mai putin.

Ultima modificare: Marți, 25 Ianuarie 2011
ioan comsa, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters4579 , utilizator 19:28, 25 Ianuarie 2011
...mai mult de 70% din bani reprezinta taxe datorate statului(impozit si cadastru) avand in vedere ca in cazul dvs exista un singur onorariu notarial care se imparte la jumatate cu cealalta persoana...normal nu este pt ca dpmdv impozitul reprezinta o cota parte dintr-un castig ceea ce nu este cazul dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxe schimb locuinta ioan comsa ioan comsa sunt tatal unei fete paralizata in urma unui accident de la brâu în jos, locuim la etajul patru intr-un bloc fara lift si am gasit un schimb cu parter dar ... (vezi toată discuția)
Schimb locuinta ioan comsa ioan comsa sunt tatal unei fete paralizata in urma uniu accident de la brâu în jos, locuim la etajul patru intr-un bloc fara lift si am gasit un schimb cu parter dar ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare parinti-copii Monelu Monelu Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti cum sa fac. Am demarat in 2008 constructia unei case impreuna cu parintii sotului,pe proprietatea acestora.Noi urmeaza sa ... (vezi toată discuția)