iunie 600 restanta, iulie, august plecati din localitate (consum zero), ianunarie cam 1500, 2 persoane, venituri zero, gaze se platesc separat, garsoniera 16 mp., cum se calculeaza aceasta intretinere, tinand cont de lunile fara caldura? Legea 175, a penalitatilor , sper ca este valabila? Voi achita eu, in martie aceasta restanta, dar penalitatile, am inteles, ca pot fi anulate, daca venitul este sub 1000 lei de locatar. <<<<<<diferenta de 8oo lei , mi se pare exagerata, tinand de cont de conditiile oferite! Nu am avut niciodata restante la intretinere, pana acum 3 ani...si o alta problema, am depistat o "incarcare" a platei intretinerii, de catre vechiul administrator, care cu nonsalanta mi-a raspuns ca a gresit? e posibil? deci daca nu ne facem socotelile de acasa, platim, si......"greselile"?Cine-i verifica pe acesti administratori, ca m-am saturat de platit pt.curatirea subsolului (sa plateasca cei care si-au facut magaziile la subsol), curatenia blocului ( care e intr-o stare deplorabila), bani pt.nu stiu ce, pt.xerox, pt.formulare,etc.Si-ti spne, e dar ce 10 lei de apartament, e putin.....dar 10 x80 sunt cam 800 si eu nu am fazut nici o factura a lucrarilor mentionate.De ce nu se evapora administratorii (si asa nu fac nimic in folosul locatarului, si ne platim facturile direct la apa term, apa canal sau unde o mai fi. Presedintii de bloc? ce valoare au? doar sa fie scazuti de la plata intretinerii?Care sunt atributiile acestor presedinti?
Cel mai recent răspuns:
BX , utilizator
10:19, 26 Ianuarie 2011