avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 410 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intretinere?....prea mult
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intretinere?....prea mult

iunie 600 restanta, iulie, august plecati din localitate (consum zero), ianunarie cam 1500, 2 persoane, venituri zero, gaze se platesc separat, garsoniera 16 mp., cum se calculeaza aceasta intretinere, tinand cont de lunile fara caldura? Legea 175, a penalitatilor , sper ca este valabila? Voi achita eu, in martie aceasta restanta, dar penalitatile, am inteles, ca pot fi anulate, daca venitul este sub 1000 lei de locatar. <<<<<<diferenta de 8oo lei , mi se pare exagerata, tinand de cont de conditiile oferite! Nu am avut niciodata restante la intretinere, pana acum 3 ani...si o alta problema, am depistat o "incarcare" a platei intretinerii, de catre vechiul administrator, care cu nonsalanta mi-a raspuns ca a gresit? e posibil? deci daca nu ne facem socotelile de acasa, platim, si......"greselile"?Cine-i verifica pe acesti administratori, ca m-am saturat de platit pt.curatirea subsolului (sa plateasca cei care si-au facut magaziile la subsol), curatenia blocului ( care e intr-o stare deplorabila), bani pt.nu stiu ce, pt.xerox, pt.formulare,etc.Si-ti spne, e dar ce 10 lei de apartament, e putin.....dar 10 x80 sunt cam 800 si eu nu am fazut nici o factura a lucrarilor mentionate.De ce nu se evapora administratorii (si asa nu fac nimic in folosul locatarului, si ne platim facturile direct la apa term, apa canal sau unde o mai fi. Presedintii de bloc? ce valoare au? doar sa fie scazuti de la plata intretinerii?Care sunt atributiile acestor presedinti?
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 10:19, 26 Ianuarie 2011
Pe administrator il verifica cenzorul sau cenzorii asociatiei. Cheltuielile ce tin de subsol se platesc de toti pentru ca reprezinta parte comuna.
Facturi sau alte acte puteti cere catre presedintele asociatiei sa vi se arate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Restante si penalizari claudiana claudiana buna seara!eu sunt debransata de la caldura de ani buni(2003),in acesti ani s-a acumulat o datorie de 4000 de ron,tot in acesti ani am tot dat la intretinere ... (vezi toată discuția)
Contributile la cheltuielile asociatiilor ScripcaruSilvia ScripcaruSilvia Legea 175/2010 pentru modificarea Legii nr. 230/2007 privind infiintarea, organizarea si functionarea asociatiilor de proprietari. Lege nr. 175/2010. ... (vezi toată discuția)
Debransare rau-platnici de la utilitati te055 te055 Locuiesc intr-un imobil cu contorizare separata pentru fiecare apartament a apei calde, apei reci si incalzirii. Imobilul are centrala proprie. Sunt multi ... (vezi toată discuția)