avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 707 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... despre amenzile de la transportul in comun
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

despre amenzile de la transportul in comun

daca ai amenzi la transportul in comun,te afecteaza atunci knd vrei sa faci cununia civila?
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 01:25, 27 Ianuarie 2011
Deea2004bv a scris:
daca ai amenzi la transportul in comun,te afecteaza atunci knd vrei sa faci cununia civila?

In ce sens?
Contraventiile si cununia nu au nimic in comun. Dar poate n-am inteles eu sensul intrebarii.
banuiesc ca va intrebati daca va vor incheia casat primaria. da sunt obligati sa va casatoreasca. ar putea poate sa faca presiuni dar nu e legal.
Nu exista nicio legatura intre oficierea unei casatorii de starea civila si plata unor amenzi contraventionale.
Doar mireasa sa nu fie angajata a respectivei societati de transport si sa refuze sa zica da,pana la acchitarea amenzilor:D

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Casatorie civila oprita oprita Buna ziua Se poate conditiona la Primaria de care apartine, cununia civila a unuioa dintre cei care vor sa faca acest pas un tanar care ar vrea sa faca ... (vezi toată discuția)
Casatoria cu viza de flotant georrgyana georrgyana Buna ziua, sunt nascuta in Constanta dar acum 8 ani m-am mutat in Bucuresti si acum am buletin de Bucuresti. In luna ianuarie as dori sa fac cununia civila in ... (vezi toată discuția)
Buletin - reinnoire / expirare inainte de cununia civila - informatii sorinslavic sorinslavic Buna ziua, As avea o cerere mai speciala. Intreb in numele viitoarei mele sotii. In Iulie avem nunta. In Aprilie ii expira buletinul (deja suntem in ... (vezi toată discuția)