avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 836 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suspendare contracte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suspendare contracte de munca

Doresc sa stiu daca suspendarea tuturor contractelor de munca ale asistentilor personali ( peste doua sute ) angajati la Primaria Bistrita este legala ???
Exista temei legal sau se poate face prin hotararea Consiliului Local ?
Este legal sa faca aceasta la atatia oameni care oricum sunt destul de necajiti avand de ingrijit 24/24 ore o, persoana cu handicap pentru suma de 45o lei / luna ???
Multumesc !

Alte discuții în legătură

In ce temei legal pot fi ajutati batranii ce trebuie sa plateasca" prejudiciul" creat la cantina sociala Neorox Neorox Sute de bătrâni trebuie să restituie banii pentru mâncarea gratuită de pe... Sute de bătrâni trebuie să restituie banii pentru mâncarea gratuită ... (vezi toată discuția)
Pot fi asistent personal? ema.pascalin ema.pascalin Am un copil in varsta de 4 ani incadrat in gradul I de handicap. Primesc o indemnizatie de 450/luna indemnizatie) si o suma de 91 lei/luna (buget ... (vezi toată discuția)
Asistent social - beneficii si indatoriri anamaria2006 anamaria2006 aveti idee unde as putea gasi informatii in legatura indatoririle unui asistent social care are in ingrijire o persoana cu handicap. As vrea sa stiu daca ... (vezi toată discuția)