avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 705 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... In ce temei legal pot fi ajutati batranii ce trebuie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

In ce temei legal pot fi ajutati batranii ce trebuie sa plateasca" prejudiciul" creat la cantina sociala

Sute de bătrâni trebuie să restituie banii pentru mâncarea gratuită de pe...
Sute de bătrâni trebuie să restituie banii pentru mâncarea gratuită de pe vremea lui R. Mazăre

09.03.2017
Trebuie să-şi plătească mesele primite ca ajutor social. Se întâmplă la Constanţa unde sute de bătrâni sunt obligaţi să dea înapoi sume uriaşe pentru că au mâncat gratuit pe vremea primarului Radu Mazăre. Oamenii cu venituri de până în 500 de lei au primit masa caldă, asta deşi legea spune clar că puteau beneficia doar persoanele cu venituri de cel mult 126 de lei pe lună. Curtea de Conturi obligă acum Primăria să recupereze de la oameni prejudiciul creat. urmă cu doi ani, Curtea de Conturi a făcut un control la Primărie şi a decis că hotărârea luată de Consiliul Local este ilegală. Inspectorii au cerut autorităţilor locale să recupereze banii de la oameni. Actualul edil susţine că a contestat decizia în instanţă, însa a pierdut procesul. In ce temei legal poate fi ajutat un batran sa scape de imputatie, cata vreme primarul a decis ca are dreptul( in 2013) sa beneficieze de masa oferita la cantina sociala?

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie imputare emisa de primar pentru cantina sociala Neorox Neorox Daca am contesta decizia de imputare a \"prejudiciului\" cauzat de acesti batrani sarmani, ce articole de lege am invoca la \"In drept,\"? Imi poate sugera ... (vezi toată discuția)
Tichete de masa sau contravaloare masa calda ? eugen i eugen i Angajati Primarie oras, ( functionari publici ) nevoiti in urma controlului Curtii de Conturi sa dam inapoi banii primiti pentru contravaloarea masa calda, in ... (vezi toată discuția)
Furt ContSters223764 ContSters223764 Buna ziua, acest caz se intampla intr-o comuna din Galati unde hotul intra in curte insotit de politist, acesta il ajuta sa deschida portile ca sa intre cu ... (vezi toată discuția)