avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 429 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CFP
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CFP

buna seara. am 2 intrebari si eu:
- am fost la ITM cu CFP si mi s-a zis ca nu se mai depun de unde stiu ei atunci cine a fost in CPF si cate zile? trebuie sa duc altceva pt ca nu m-a lamurit nimeni acolo.mi-a zis ca nu se mai depune nici o decizie dar eu sunt nelamurita cum au ei evidenta atunci?
- sotul meu a fost in somaj apoi a lucat 2 luni si si-a dat demisia cartea de munca i-a venit ianuarie acasa mai trebuie sa o duc la ITM pt scanare?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:48, 25 Ianuarie 2011
cand spuneti CFP doriti sa exprimati " control financiar preventiv" sau " concediu fara plata" ?
ma refer la concediu fara plata
1. Nu se mai depun documente la ITM incepand cu 01.01.2011.
2. Evidenta timpului de munca si a absentelor de orice fel se afla in evidentele electronice de la Casa de Pensii, Casa de Sanatate si Agentia de Somaj unde angajatorii trimit in fiecare luna declaratiile nominale lunare.
3. Daca pe carnetul de munca este lipita o hartie alba pe care scrie "scanat si arhivat" atunci acesta a fost scanat. Daca nu are aceasta hartie trebuie sa-l duceti la scanat la Casa de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carte de munca todea daniel todea daniel Buna seara.....In luna octombrie,mi-am ridicat cartea de munca de la itm-cluj.Pe coperta ei este stampilat:scanat si arhivat conform h.g.......din ... (vezi toată discuția)
Scanare carnet de munca mihamihaela06 mihamihaela06 Buna ziua, Am fost disponibilizata incepand cu data de 1.04.2011. Am mai lucrat 2 luni la alta intreprindere si apoi am intrat in somaj. Zilele trecute am ... (vezi toată discuția)
Carnet munca RAMOnaBC RAMOnaBC buna,am o intrebare....:la dosarul de somaj imi trebuie canetul de munca.azi l-am ridicat si am descoperit ca perioada 2002-2004 cat am lucrat la o firma din ... (vezi toată discuția)