avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 602 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa mediu
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa mediu

Am înscris o maşină adusă de afara, iar acum aş vrea să recuperez taxa de mediu dar nu ştiu ce documente şi unde trebuie să merg,:( să fac demersurile necesare. Vă rog dacă mă puteţi ajuta daţi-mi un răspuns aici pe forum.:(:(:(
Cele mai importante acte:
1. contractul de vanzare cumparare sau factura, traduse
2. cartea de identitate din afara, tradusa
3. chitanta de plata a taxei de poluare

Daca nu le mai aveti, le puteti solicita , in copie, de la Serviciul de Inmatriculari, unde ati inscris masina. Cel mai bine solicitati sa va dea copii de pe toate actele din dosarul de inmatriculare.

Ulterior utilizati procedura prealabila prevazuta de Legea contenciosului administrativ impotriva Administratiei Finantelor publice din orasul in care ati platit taxa. Dupa ce aveti toate aceste proceduri facute si raspunsuri primite de la AFP, va adresati instantei de judecta.

Succes!
Va multumesc mult pentru indicatii si va urez multa sanatate.
In 1rand cand si unde ati platit taxa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare LiviuP13 LiviuP13 La data de 05.01.2010 am achizitionat un autoturism din Belgia . Am platit suma de 3.200 ron conform TAXEI DE POLUARE PENTRU AUTOVEHICULE . Intrebarea mea ... (vezi toată discuția)
Refuz de a achita taxa de poluare niculaucarmen niculaucarmen am cumparat un autoturism din Franta iar pentru efectuarea inmatricularii in Romania mi s-a calculat taxa de poluare printr-o decizie a Ministerului ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare dingofl dingofl as dori sa stiu ce sanse am sa-mi recuperez taxa de poluare platita in oct 2008 am facut o cerere in acest sens catre finante si astept raspuns. daca va fi ... (vezi toată discuția)