avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 352 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

AM O CUNOSTINTA CARE A FURAT UN RUJ dintr-un hipermarket,iar apoi a fost luata la sectie unde a dat declaratie si i s-au facut poze si ii s-au luat amprente.o sa ii faca dosar penal?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: frank_kvitta , utilizator 11:03, 26 Ianuarie 2011
Posibil, daca i s-au luat amprente si i s-a luat declarație!
Furtul este infractiune.. pentru aceasta infractiune se face dosar penal
Va avea dosar penal dar va primi o amenda administrativa.Adica nu va merge la inchisoare,dar nu e recomandabil sa repete...
si amenda administrativa este in valoare de 300 ron?stiu ca e prima oara cand ii se fac poze si ii se iau amprentele...
va multumesc
Va fi mai mare amenda.

Alte discuții în legătură

Furt hipermaket belle30 belle30 buna ziua...azi 13.04.2010 am fost prinsa cu poduse neachitate in valoare de 180 ron din hipermarketul cora.s-a chemat politia am mers la sectie unde am dat ... (vezi toată discuția)
Dosar penal classicsoul77 classicsoul77 Am si eu o intrebare in legatura cu dosarele penale. De exemplu dak ai savarshit o infractiune,de exemplu: furt ,nu deosebit de grav,peste o perioada de ... (vezi toată discuția)
Furt din magazin martensftw martensftw Salut am 20 de ani , azi am fost intr-un magazin am furat de 536.66 lei in incinta mall-ului Afi Palace .am intrat in magazin am bagat in ghiozdan hainele , ... (vezi toată discuția)