avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general control garda financiara
Discuție deschisă în Contabilitate în general

control garda financiara

a SC-Srl a fost concesionata, deci administratorul si asociatul unic care a fost numai exista.Garda financiara a lasat la fostul sediu instiintare sa se prezinte la ei cei care sunt acum actionari cu documente contabile. Fostul asociat a fost contactat telefonic si inspectori i-au comunicat ca doreste documentul prin care firma a fost concesionata.
Ce trebuie sa faca, fostul asociat...sa le elibereze actul de concesiune, certificatul constatator de la registrul comertului ca el numai este administrator?

URGENT RASPUNS
Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 10:55, 26 Ianuarie 2011
sa le prezinte actul de cesiune parti sociale si certificatul constatator si daca are procesul verbal de predare primire a documentelor contabile catre noii administratori/actionari.
si sa fie pregatit ca e posibil sa i se ceara explicatii despre perioada pana in cesiune parti sociale.
daca a fost descarcat de gestiune nu mai trebuie
este important cum s-a redactat cesiunea, descarcarea de gestiune si procesul - verbal de predare primire a arhivelor, contabilitatii... etc.
asta vrea probabil garda sa vada...

oricum, fiecare administrator este raspunzator pentru mandatul lui.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Responsabilitati in cesiunea unei firme gigi66 gigi66 Am cesionat 100% partile sociale a unui SRLcu activitate 1,5 ani ,fara datorii la stat sau altundeva,societatea nu a fost pe profit in acest timp,deoarece ... (vezi toată discuția)
Obligatia mea fata de organele fiscale. PLES MIHAELA PLES MIHAELA Buna ziua, Ma numesc Mihaela Ples si am fost actionar si administrator intr-o societate cu raspundere limitat. In luna mai 2009 am cesionat cele 5.436 de ... (vezi toată discuția)
Schimbare administrator/asociat srl dploiesti dploiesti Va rog sa-mi spuneti daca predarea tuturor actelor, inclusiv cele contabile, intre vechiul administrator/ asociat si noul administrator/asociat este valabila ... (vezi toată discuția)