avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 766 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi salariat - firma insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi salariat - firma insolventa

Firma la care am lucrat a intrat in insolventa,eu am incheiat concediul de crestere a copilului pana la 2 ani,acum mi-au dat preaviz de 20 de zile,dar vor sa semnez o hartie cum ca mi-ar fi dat si bani pt.aceste zile de preaviz...dupa care sa imi dea o adeverinta pt.somaj.Dar daca nu au platit darile catre stat de foarte mult timp....eu ce fac?Mai am dreptul la somaj?Ce trebuie sa fac legal pt.ca nu mi se pare drept ce se intampla.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
camcris, utilizator

Alte discuții în legătură

Terminare concediu de crestere copil gina_maria gina_maria Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu raspunsul la cateva intrebari, si anume: - sunt in concediu crestere copil pentru 1 an de zile; acesta se incheie cand ... (vezi toată discuția)
Incetarea contractului individual de munca rodica_rdc rodica_rdc Buna ziua,tocmai am primit o decizie de incetare a contractului individual de munca si nu prea sunt in clar daca e legala sau nu.Mentionez ca momentan sunt in ... (vezi toată discuția)
Informatii despre intrarea in somaj hopeless1 hopeless1 buna ziua! ----1) la firma unde figurez ca angajata le-am spus ca incepand cu 31iulie sa ma dea in somaj. mi-au spus ca trebuie neaparat sa-mi dea preaviz ... (vezi toată discuția)