Buna ziua. Am o problema familiara:sotia mea a dobindit prin legea 10 doua terenuri mostenire din partea tatalui decedat ,mentionez ca nu s-a facut masa succesorala din partea defunctului ,are doua surori una din ele a dat o declaratie la notar in felul urmator:In calitate de declaranta,declar pe pe proprie raspundere,cunoscand dispozitiile art.292C.Pen,ca renunt la succesiunea defunctului........,decedat la data de 19.02.1992,in calitate de fiica succesiune fata de care inteleg sa raman straina Declar totodata ca nu am facut nici un act de acceptare expresa sau tacita a succesiuni sus-mentionate.Intrebare:ne ajuta in vreun fel aceasta declaratie intr-un eventual proces chiar daca nu face referire direct la persoana (renunt in favoarea surorii mele) mai are vreun drept la dazbaterea succesorala?Suntem de accord sa ii dam o treime din banii luati din vinzarea terenurilor celeilalte surori,sa mergem la notar sa facem o declaratie identica ca sa nu avem probleme in viitor. Ne ajuta acceste declaratii la succesiune? MULTUMESC ANTICIPAT.
Legea 10
DANUT&CERASELA
Buna ziua , Sotia mea a dobindit doua terenuri in baza legii 10 cu ani in urma a depus o cerere la primarie penrtu revendicare (stiu ca statul a dat un ... (vezi toată discuția)
Legea 10
DANUT&CERASELA
Buna ziua , Sotia mea a dobindit doua terenuri in baza legii 10 cu ani in urma a depus o cerere la primarie penrtu revendicare (stiu ca statul a dat un termen) ... (vezi toată discuția)