avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 702 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... legea 10
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

legea 10

Buna ziua , Sotia mea a dobindit doua terenuri in baza legii 10 cu ani in urma a depus o cerere la primarie penrtu revendicare (stiu ca statul a dat un termen) pentru depunerea cererilor mai are doua surori ,una din ele a dat o declaratie la notar ca renunta la succesiune din partea tatalui si ramine straina de cauza fiind chit deoarece si sotia a renuntat la apartamentul mostenire din partea mamei mentionez ca dezbaterea succesorala a defunctului nu s-a facut in 1992 deoarece nu se stia nimic la vremea respectiva sotia era majora iar surorile minore defunctul era divortat de mama lor.As dori sa aflu ce ii revine celeilalte surori daca ne da in judecata ? o treime sau jumatate din valoarea terenurilor ? Suntem de acord sa ii dam o treime bani in mina, ce spuneti sa mergem la un notar sa dea o declaratie identica cu a surori .Mai avem probleme dupa aceea eu stiu sa poata strica declaratia.Ne ameninta ca are cetatenie italiana si ne da in judecata aici,se poate?daca nu a depus cerere in timpul dat de statul roman ce motiv aduce ca era in italia. Sau cere dezbatere succesorala a defunctului in romania?Suntem de buna credinta dar nu vrem sa cadem victime a unui sistem judiciar roman intortochiat.MULTUMESC FRUMOS ANTICIPAT.

Alte discuții în legătură

Legea 10 DANUT&CERASELA DANUT&CERASELA Buna ziua , Sotia mea a dobindit doua terenuri in baza legii 10 cu ani in urma a depus o cerere la primarie penrtu revendicare (stiu ca statul a dat un termen) ... (vezi toată discuția)
Declaratie DANUT&CERASELA DANUT&CERASELA Buna ziua. Am o problema familiara:sotia mea a dobindit prin legea 10 doua terenuri mostenire din partea tatalui decedat ,mentionez ca nu s-a facut masa ... (vezi toată discuția)
Succesiune... Georgian2all Georgian2all Buna ziua! Revin pe site cu o noua problema. Fina parintilor mei a depus la notar actele pentru dezbaterea succesiunii dupa tatal sau; care a decedat acum 2 ... (vezi toată discuția)