avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Promovare personal contractual
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Promovare personal contractual

Buna ziua,
sunt angajat al unei primarii de 3 ani si jumatate ca si persoana contractuala, pe postul referent ( Administrator IT).Cand mi s-a facut incadrarea nu aveam studii superioare asa ca am fost incadrat cu studii medii.
Intrebare:
daca intre timp am absolvit facultatea, pot sa ma reancadrez, sau sa promovez la studii superioare? Facultatea pe care am absolvito nu este in domeniul IT.
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 13:44, 27 Ianuarie 2011
in primul rand pentru promovarea in departamentul IT ai nevoie de o facultate de profil.... degeaba faci facultate de istorie, litere, administratie etc daca nu este pe profil IT (la profil IT se poate include si cibernetica economica, ingineria electronica si alte profile care se bazeaza pe tehnologia informatiei) ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare pe cartea de munca andu12 andu12 buna ziua. am terminat o faculate de 4 ani de profil economic, dupa care am facut cursuri de conversie profesionala postuniversitare in informatica de 2 ... (vezi toată discuția)
Actualizare salariu - dreptul muncii Caamelia29 Caamelia29 Buna ziua, Va rog, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat intr-o problema legata de dreptul muncii. Lucrez de peste 25 ani intr-o institutie de stat cu profil ... (vezi toată discuția)
Incadrare pe studii superioare sony_kelly sony_kelly Buna ziua ....am mai mult o curiozitate ...am auzit ca de anul acesta functia de casier se poate incadra si pe studii superioare si aici va dau strict exemplu ... (vezi toată discuția)