avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incadrare pe studii superioare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incadrare pe studii superioare

Buna ziua ....am mai mult o curiozitate ...am auzit ca de anul acesta functia de casier se poate incadra si pe studii superioare si aici va dau strict exemplu meu ..am terminat administratie publica si sunt casiera la un spital judetean si am salariu 600 lei
va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: zama cristian , utilizator 12:49, 5 Octombrie 2011
Nu are nici o legatura una cu alta. Pentru postul de casier sunt prevazute studii medii sau generale, iar pentru a fi incadrata pe un post pentru care sunt prevazute studii superioare in domeniul dvs. de activitate, va trebuie facultatea de finante publice sau contabilitate, in nici un caz administratia publica.
Daca dvs.ati terminat admin.pub., credeti ca studiile absolvite au legatura cu profilul instutiei angajatoare (spital)?
Va urez bafta, dar nu cred sa reusiti ceva.
S-au mai facut astfel de transformari (din referent cu studii medii in Inspector cu studii superioare) in cadrul institutiilor publice, in cazul celor de la Impozite si Taxe (nici in acele cazuri nefiind neaparat legal), dar in nici un caz la spitale? ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transformarea postului din studii medii pe studii superioare tamas_letitia tamas_letitia Suntem Oficiul de Studii Pedologice si Agrochimice Maramures,suntem personal contractual in agricultura,finantate integral din venituri proprii si avem ... (vezi toată discuția)
Transformare post dupa absolvire master 1630817274794 1630817274794 Sunt licentiat in contabilitate si informatica de gestiune sistem BOLOGNA (3 ANI) si lucrez ca functionar public in cadrul unei primarii la serviciul de ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic care a terminat facultatea de marketing alina5ram alina5ram Explicati-mi si mie va rog cum se poate ca un ungajat care a terminat o facultate de markenting sa lucreze in cadrul oficiului juridic al unei institutii si ... (vezi toată discuția)