Scriu in numele unui bonlav (Handicap ) ramas singur pe lume ! Parintii lui au murit
Inainte de a murii au cumparat o casa pe chitanta de mina. L-am ajutat sa deschida un proces ( Hotarire judecatoreasca care sa tina loc de act autentic) Cei ce au vindut casa, au venit la primul termen. Au spus instantei de judecata citez: Ca sunt de acord cu actiunea- Si ca nu se opun --- Sa consemnat in dosar. Acum instanta cere martori. Persoana bonlava - Adeclarat instantei citez: Nu am martori - Instanta a cerut in incheiere, sa fie citati vinzatorii-pentru interogatoriu.Am vorbit la tel., cu vinzatorii -Vinzatorii mi-au comunicat ca ei nu ma vin la acest proces. Ca nu au timp sa umble prin tribunale. Ce se poate intimpla ? Se va judeca in lipsa vinzatorilor (sot si sotie ) Cum se poate termina ? Poate obtine acest bonlav actele pe casa ? Am uitat . Instanta a cerut primariei in care este situata casa un certificat fiscal-A mai cerut de la cartea funciara ceva.. Daca primeste aceste raspunsuri se poate termina procesul ? Are sanse de izbinda acest bonlav ?
Daca vanzatorii sunt, au fost sau vor fi citati si au refuzat, refuza sau vor refuza sa se prezinte la instanta vor fi adusi cu mandat de aducere! Nu se poate judeca fara declaratiile acestora!