avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... proces reincredintare minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

proces reincredintare minor

in urma divortului fiul a fost incredintat fostului sot. acesta nu il educa, banii ce-i platesc ca intretinere ii bea, pe baiat il lasa sa faca ce vrea, nu il lasa sa aiba legaturi cu mine, i-a bagat in cap numai prostii incat acesta refuza sa-mi mai raspunda si la telefon. ce pot face? pot cere sa-mi fie incredintat minorul (16 ani) chiar daca baiatul se va impotrivi? pot sa-l trag la raspundere pe tata pt deviatiile comportamentale ale fiului? mentionez ca are si dosar penal minorul pt lovire
Cel mai recent răspuns: baietzika , utilizator 15:33, 26 Ianuarie 2011
buna.daca baiatu are 16 ani si nu vrea sa stea cu tine te zbati degeaba .mai are 2 ani si el va alege ce o sa faca cu viata lui.bafta si dumnezeu sa te ajute sa ai forta sa poti antelege situatia.
elyyymika a scris:

buna.daca baiatu are 16 ani si nu vrea sa stea cu tine te zbati degeaba .mai are 2 ani si el va alege ce o sa faca cu viata lui.bafta si dumnezeu sa te ajute sa ai forta sa poti antelege situatia.

problema nu este ca eu sa inteleg situatia ci ca el isi distruge viitorul nu invata, a intrat in gasti...etc. e destept si putea ajunge departe...numai o mama poate stii cum te doare sufletul cand iti vezi copilul astfel si stii ca putea ajunge mai sus

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Relatie cu o minora DANIEL2804 DANIEL2804 Aș dori să îmi raspunda si mie un avocat dacă se poate la câteva întrebări. O fata de 16 ani are o relație cu un băiat de 25 de ani si vor sa se mute ... (vezi toată discuția)
Divort copii strainatate  intrebatorulnestiutor intrebatorulnestiutor sunt cu ea de 3 luni de zile dar ea e casatorita si venita in Italia de 8-9 luni cu gandul sa divorteze. au 2 copii impreuna baiat 6 si fetita 11. ea a ... (vezi toată discuția)
Copil minor, incredintare tatalui Ovidiu calin Ovidiu calin Buna seara tuturor ! In randurile ce urmeaza o sa va scriu defapt pe scurt povestea mea de viata si asi dori daca se poate cineva care stie si este in ... (vezi toată discuția)