avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1194 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... CUM SA CER FALIMENTUL UNUI SRL CU DATORI
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

CUM SA CER FALIMENTUL UNUI SRL CU DATORI

Buna ziua,va rog sa ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi,detin un srl din 2006 care a mers destul de bine pana acum 8 luni cand nu mia mai putut onora datoriile care sunt,,un credit de 2miliarede lei vechi cu garantie pe tot ce am datori la buget de 15000ron si 30000ron catre furnizori,exista vere-o solutie sa declar faliment.Mai am o problema in balanta am bani in casa si stoc de marfa dar realitatea e alta.CE MA INVATATI SA FAC.
Cel mai recent răspuns: dana/80 , utilizator 16:03, 26 Ianuarie 2011
puteti solicita insolventa, fara sa asteptati cererile de faliment din partea creditorilor. insa va sfatuiesc sa aveti contabilitatea corect intocmita ca sa nu riscati atragerea raspunderii personale.

reglati avansurile nedecontate si stocurile de marfa astfel incit sa fie totul ok.
Iam spus si eu contabilei acelasi lucru dar cred ca nu sie cum sa iesim din asta,daca aveti vreo idee dati-mi un msg privat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tragere raspundere administrator axw axw Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de cca. 20000 lei. De 3 ani de zile nu mai am activitate si nici contabilitate nu am mai facut. Ma tot cauta de la ... (vezi toată discuția)
Sfaturi insolventa sau reorganizare? aZu aZu Buna ziua, Am o firma cu datorii la stat de 80.000 ron, din care 25.000 sunt tva si impozit pe profit iar restul penalitati, mentionez ca suntem doi ... (vezi toată discuția)
Urgent va rog faliment,insolventa sau lichidare?raspunde administratorul? ContSters81838 ContSters81838 Buna ziua ,as dori va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema.In societatea noastra suntem 3 asociati(40-30-30),eu sunt administrator.Am achizitionat in luna ... (vezi toată discuția)