avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... modificari CM 2011
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

modificari CM 2011

Buna ziua,

S-au publicat modificarile Codului Muncii atat de mult vehiculate?
In ce stadiu este acest proiect?
Ma intereseaza direct pentru ca am de incheiat un contract de munca si doresc sa stiu daca s-a schimbat perioada de proba la 45 pentru functii de executie?

D.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:33, 26 Ianuarie 2011
Inca nu s-a publicat nimic in M. Of. cu privire la modificarea codului muncii :).
Multumesc frumos pentru promptitudine.
Asa stiam si eu insa am dorit sa fiu sigura.
Nici macar nu au fost adoptate aceste modificari,ca sa fie publicate in Monitorul Oficial.
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificari codul muncii ContSters178374 ContSters178374 Am o intrebare simpla deoarece m-am lovit de afirmatii opuse. Au intrat in vigoare acele modificari din Codul muncii sau sunt tot in stadiu de proiect? Daca au ... (vezi toată discuția)
Registru general de evidenta a salariatilor a.a.i.i. a.a.i.i. in ce stadiu se afla modificarile HG nr.161/2006? Am aflat ca exista un proiect de modificare a a cestei hotarar. (vezi toată discuția)
Ordonanta de urgenta 77/2013 albu67 albu67 Doresc sa stiu daca apare undeva ca OUG 77/2013 este abrogata.Stiu de decizia CCR ca este neconstitutionala , dar ma intereseaza daca parlamentul a publicat si ... (vezi toată discuția)