avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificari Codul muncii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificari Codul muncii

Am o intrebare simpla deoarece m-am lovit de afirmatii opuse. Au intrat in vigoare acele modificari din Codul muncii sau sunt tot in stadiu de proiect? Daca au ramas in stadiu de proiect aveti idee daca au vreo sansa sa intre in vigoare, desi pare a institui o forma de sclavie mascata? Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 9 Ianuarie 2011
ContSters178374, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:36, 9 Ianuarie 2011
Ca sa va raspund in acelasi ton : ar putea sau nu ar putea sa fie adoptate respectivele modificari ! :D . :))
Sa asteptam forma finala a actului normativ ce va fi publicata in Monitorul Oficial !
Nu s-a adoptat proiectul de lege privind modificarile la Codul Muncii pana in prezent.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Codul muncii ADELA STROE ADELA STROE intrebare de baraj a intrat in vigoare noul cod al muncii????? (vezi toată discuția)
Bunuri imobile (ex teren) donate asociatiei de proprietari? adydeac adydeac Buna ziua, Ne-am lovit de o problema mai delicata: constructorul a facut un ansamblu rezidential care are 8 blocuri a cate 62 de apartamente, majoritatea ... (vezi toată discuția)
Modificari cm 2011 ContSters60781 ContSters60781 Buna ziua, S-au publicat modificarile Codului Muncii atat de mult vehiculate? In ce stadiu este acest proiect? Ma intereseaza direct pentru ca am de ... (vezi toată discuția)