avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum se pot gasi copiii dati in adoptie?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum se pot gasi copiii dati in adoptie?

eu am o cunostinta foarte buna de familie la care vrea sa isi revada copii la care ia dat in adoptie in anul 2001. sunt doi copii gemeni la care acum sunt majori.
aceasta femeie mai are doi baieti si o fata, este bolnava si vrea sa ii revada macar fratii.
cum as putea da de ei??
am trimis la bucuresti la oficiul de adoptii si nea spus sec ca doar sunt bine si daca ei vor sa isi revada mama naturala sau fratii naturali vor lua legatura cu ambasada unde se afla. si nici nu suntem siguri ca sunt in romania sa in italia sau daca sunt bine pentru ca unul ndintre ei avea probleme.
as dori sa intreb daca as putea sa fac ceva in privinta asta??
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
ContSters20980, utilizator

Alte discuții în legătură

Mostenitor brindusa_71 brindusa_71 Am sa incep mai intai prin a explica un pic situatia , pentru a intelege mai bine inainte de a pune intrebarea.Deci, la virsta de 2 ani am fost infiiata de o ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pe perioada studiilor de la tata plecat in italia ( a avut contract de acum 10 ani) chindea lucia chindea lucia Sunt o mama cu 2 baieti gemeni de aproape 19 ani ( inca elevi).Tatal lor a plecat in Italia acum 10 ani.Inca de la inceput a muncit legal si a spus copiilor ca ... (vezi toată discuția)
Premierã în justiþie! fãrã nicio lege în domeniu, o femeie a fost declaratã mamã naturalã a copiilor nãscuți de sora ei  Avocat Lăzăruţiu Lucian Avocat Lăzăruţiu Lucian O femeie care nu a mai putut naşte copii din cauza unor probleme de sănătate, a fost recunoscută ca mamă naturală a doi gemeni concepuţi de femeie şi ... (vezi toată discuția)