avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 764 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asociat unic-administrator somer?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asociat unic-administrator somer?

Buna ziua,

Sunt angajata la o firma de unde o sa intru in somaj. In acelasi timp sunt asociat unic administrator la o alta firma. Se poate? O sa am probleme cu firma unde sunt asociat?

Va multumesc!!

Alte discuții în legătură

Bună seara! as dori sa va adresez o întrebare. am propria firma ... GeorgianaIanc GeorgianaIanc Bună seara! As dori sa va adresez o întrebare. Am propria firma la care am fost și angajat timp de 4 ani. As vrea sa încetez contractul de munca și sa ... (vezi toată discuția)
Rog un raspuns urgent - administrator firma in somaj Istrate Madalin Istrate Madalin Ce trebuie sa fac cu firma, daca eu ca administrator am intrat in somaj? (vezi toată discuția)
Salariu si plata contributii administrator madina71 madina71 Buna ziua! Am infiintat o firma la care sunt asociat unic si administrator(prin actul constitutiv). Problema mea: 1. am voie sa vand la magazinul meu(pana ... (vezi toată discuția)