avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! As dori sa va adresez o întrebare. Am ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! As dori sa va adresez o întrebare. Am propria firma ...

Bună seara!
As dori sa va adresez o întrebare. Am propria firma la care am fost și angajat timp de 4 ani. As vrea sa încetez contractul de munca și sa întru în șomaj. Întrebarea mea ar fi dacă as putea beneficia de șomaj? Dacă da, este o problema dacă voi continua sa lucrez doar ca și administrator pe firma? Mulțumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:04, 29 Septembrie 2023
Da, puteti sa fiti administrator/asociat unic .

Important este sa nu realizati venituri ca persoana fizica sau daca realizati sa nu fie mai mici decât valoarea indicatorului social de referință, în vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot beneficia de indemnizatie de somaj ca administrator firma? User6690 User6690 Pot beneficia de indemnizatie de somaj daca sunt administratorul unei firme? Am muncit timp de 9 ani la o societate comerciala si am incetat raportul de ... (vezi toată discuția)
Daca sunt concediat si sunt si asociat unic la o alta firma, beneficiez de somaj? ct77lbc ct77lbc Buna seara, Va rog sa ma ajutati intr-o problema, anume: Mi s-a spus de catre directorul firmei unde sunt angajat cu c.i.m. pe perioada nedeterminata din ... (vezi toată discuția)
Sunt asociat unic la un srl care este pe 0 cesar cesar Buna ziua, Sunt asociat unic la un SRL care este pe 0 de aproximativ 10 luni.Eu lucrez la o alta societate ca angajat de 12 luni.Societatea la care lucrez ... (vezi toată discuția)