avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 534 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Legea nr. 448/2006 si CASS
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Legea nr. 448/2006 si CASS

Buna ziua, sunt angajat si platesc % catre CNAS dar beneficiez si de prevederile legii 448; referitor la art. 10 sectiunea recuperare si sanatate .. as dori o lamurire in aceasta privinta CNAS vs 448 art.10 sectiunea recuperare si sanatate. si ce obtiuni exista .multumesc

Alte discuții în legătură

Asigurare medicala Cobalt Cobalt Am si eu niste nelamuriri, sper sa fi postat unde trebuie. Am un prieten, cetatean egiptean. S-a casatorit cu o romanca. Si-a facut buletin de romania. Ce ... (vezi toată discuția)
Cum putem recupera sumele datorate de cnas pentru concedii medicale? anca_mih anca_mih Va rog sa ma sfatuiti ce demersuri ar trebui sa fac pentru a putea recupera de la CAS, din fondurile FNUASS, banii aferenti unor concedii medicale ... (vezi toată discuția)
Incetarea c.i.m. pentru pensionare se suprapune cu concediul medical iottagabriela iottagabriela Buna seara! Sunt nascuta pe 9.11.1955 si in februarie 2016 intervine incetarea CIM pentru pensionare la limita de varsta. Din august 2015, sunt in concediu ... (vezi toată discuția)