avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 948 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contract de vanzare-cumparare cu fidejusor
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contract de vanzare-cumparare cu fidejusor

Buna .As avea o intrebare..este valabil un contract de vanzare-cumparare in care s-a introdus alaturi de vanzator si cumparator si un fidejusor, care si-a trecut toate datele si a semant la sfarsitul contractului in calitate de fidejusor, alaturi de vanzator si cumparator? Adica putem solicita recuperarea debitului de la fidejusor in aceste conditii in instanta? Se intelege ca este un contract de vanzare-cumparare cu fidejusiune?? Sau trebuia neaparat atasat acestui contract de vanzare-cumparare in care a semant si acel fidejusor inca un contract de fidejusiune?? Va multumesc!!
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
leila.3000, utilizator

Alte discuții în legătură

Fidejusor bancar radin radin buna ziua,revin cu o intrebare mai veche. sant asociat la o firma iar firma are un credit la banca destul de mare 50000 ron eu impreuna cu asociatul care este ... (vezi toată discuția)
Partile unui contract de fidejusiune ContSters69460 ContSters69460 Buna ziua, am gasit iinserate in mai multe contracte comerciale 'clauza de fidejusiune" in sensul ca :"Intre vanzatorul X si cumparatorul Y, semnatari ai ... (vezi toată discuția)
Garantul fidejusor si insolventa florindbro florindbro Poate sa ma ajute cineva in urmatoarea problema: am contractat o linie de credit la o banca pentru firma la care sunt administrator si am garantat imprumutul ... (vezi toată discuția)