Daca ati pus doua intrebari si presupunand ca aveti repartitoare, va pot raspunde ca, in conformitate cu normele ANRSC, nu se pot face aceste calcule decat de firme specializate, dupa programe aprobate de ANRSC si care corespund normelor ANRSC.
cu tot respectul pentru cei ce imi vor raspunde as dori sa fac referire la formula de calcul aparuta in libertatea din 26 ianuarie a.c. referitor la calcularea facturii de incalzire
0,5 x pret gigacalorie x nr de camere
in a doua ordine de idei exista un model tipic pentru contestatie privitor la lista de plata a intretinerii?
cum pot verifica daca suma afisata pentru incalzire este corecta mentionez ca exista in asociatie si scara cu repartitoare si scari fara
o zi buna tuturor
1. In legatura cu formula de calcul despre care ne vorbiti, ar fi de interes daca ne-ati plasa si un link ca sa ne ducem direct la articolul cu pricina, ca altfel e greu de navigat printre fetite dezbracate si tot felul de intamplari hazlii din viata noastra cotidiana.
2. Nu exista un formular tipizat pentru contestatii. Pe o foaie de hartie scrieti cu formula binecunoscuta ...Subsemnata.....domiciliata in.....doresc sa contest suma referitoare la cota lunii..... si doresc sa primesc explicatii cu privire la elementele care o compun..... sau ceva de genul acesta.
3. Pe dv. va intereseaza daca suma pe care o platiti personal la caldura va este calculata corect. Pai daca vi se raspunde la contestatie, va lamuriti si in legatura cu caldura.
@elga50
formula respectiva a aparut in ziarul libertatea din 26 ianuarie a.c. in articolul "calculati singuri factura la caldura "semnat de Radu Opaina
Calcul caldura
oana_ligia
Buna seara!
In seara asta m-am inscris pe forumul dumneavoastra deoarece am nevoie de un sfat enervata fiind pana peste masura de valoarea intretinerii pe ... (vezi toată discuția)