avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere penala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere penala

Pot face o plangere penala pentru sustragere de documente din firma, impotriva unui fost angajat, care m-a dat in judecata si care a depus la dosar documente care nu trebuiau sa fie in posesia lui, cum ar fi state de plata, contracte, deci ma pot gandi ca a sustras din firma si alte documente importante.
In ce conditii pot face asta??

Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
gabi.gabryel, utilizator
Cel mai recent răspuns: Simion Patrascu , Consilier juridic 19:29, 27 Ianuarie 2011
Sigur ca da! Plangerea o adresati la parchet sau politie sub aspectul infractiunii de furt, poate fi divulgarea secretului profesional sau abuz de incredere ori sustragere sau distrugere de inscrisuri. Depinde de speta. Consultati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustragere documente contabile firma noriszah noriszah Un angajat firma privata a sustras documentele finaciar contabile din firma ( bonuri registre, documente) .El presupune ceva ilegalitati . Ce lege ... (vezi toată discuția)
Furt informatii firma ptar ptar Ce masuri pot fi luate impotriva unui angajat care fura informatii confidentiale ale firmei? Fapta poate fi considerata penala in contextul in care activitatea ... (vezi toată discuția)
Concubinul a furat din apartamentul meu mai multe lucruri, din care unele de valoare. cum se pedepsește acest lucru și ce măsuri pot fi luate împotriva lui? Maricoj75 Maricoj75 Menționez ca am cumpărat un apartament in timp ce stăteam in concubinaj cu prietenul meu.Cum ap era de renovat cheile le ținea doar el ,domnul ce se ocupa ... (vezi toată discuția)