avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Viza de lunga sedere in Romania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Viza de lunga sedere in Romania

Va rog ajutatima cine stie , eu sunt o persoana straina din Moldova si am procurat apartament in judetul Hunedoara , kind am ajuns aici am fost la oficiul de imigrari si miau spus ca daca doresc sa primesc resedinta pe teritoriul Romaniei trebuie sa am un contract de munca sau o firma , eu mam decis si miam deschis o firma cu ocupatia de " Reparattii Auto " si acuma kind mia mai ramas puin timp din viza am aflat ca cu acest tip de viza nu pot depune actele la resedinta si ca am nevoie de alt tip de viza cu care eu as putea sa depun actele la resedinta Romana , acuma ca sa pot sa deschid acea viza tre sa am un plan de afacere pe citiva ani inainte si sa am un cont cam de 70000 euro pentru investitii straine , acuma eu nu am acesti bani si nici pe aproape nu sunt . Spunetimi cineva poate stie o alta metoda prin care asi reusi sa primesc aceasta viza?

Multumesc anticipat.
Cu respect ION.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:54, 19 Iunie 2011
va angajati legal si firma depune doc. ptr permis de munca.
Puteti obtine viza de lunga sedere pentru activitati comerciale .. ami multe detalii gasiti aici
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de lunga sedere in romania VerTrad1 VerTrad1 buna ziua, ma intereseaza aspectul legat de viza de lunga sedere pentru strainii membri de familie ai cetateanului roman (viza de tip D/VF). Sunt cetatean ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de munca nnatt nnatt Sunt din R. Moldova. Am venit in RO cu viza tip C. In timpul asta miam adunat actele ca sa le depun pt autorizatie de munca, dar nici pana acum nu sa acordat ... (vezi toată discuția)
Permis de sedere Marian0189 Marian0189 Buna Ziua. eu sunt Marian si as avea o intrebare mai delicata. logodnica mea mai are putin si o sa ajunga in romania. acum pe 20 ianuarie. chestie sau problema ... (vezi toată discuția)