avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1441 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... interdicþie în Romania
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

interdicþie în Romania

Sunt din Moldova,în anul 2002 sau 2003 am intrat legal în Romania, dar am încercat să ies ilegal din ţară.Mi-a fost pusă interdicţia, în prezent mi s-a deschis viză în Romania, dar la frontieră nu mi-au permis să intru în ţară, în legătură cu faptul, că am interdicţie. Atunci cum mi s-a dechis viza la ambasadă. Interdicţia este de 5 ani, iar interdicţie mai mare de 5 ani se pune numai criminalilor de război, pentru infracţiuni deosebit de grave












Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 03:29, 29 Ianuarie 2011
Aceasta este legislatia si trebuie respectata.
Practic,dvs ati fost cel care nu ati respectat legea romana si acum trebuie sa suportati consecintele

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea vizei roscatika23 roscatika23 Daca prietenului meu de origine turca i s-a pus interdictie de catre fostul patron(din cauza unor probleme personale) de a intra in Romania,cum mai poate ... (vezi toată discuția)
Motive interdictie frontiera pikola_pikola pikola_pikola buna ziua,sunt din republica moldova,doi ani in urma merghin acasa in tara am trecut prin vama bors,am fost retinut 20ore pentru ca in 2004 am intrat in ... (vezi toată discuția)
Interdictia Nät Nät Eu am o problema si va rog sa ma ajuta-ti : Am avut interdictie la Romania pe 5 ani termenul a trecut pe data de 17.11.2010 . Am fost la Ambasada si am depus ... (vezi toată discuția)