avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... respingere apel ca nefondat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

respingere apel ca nefondat

Buna ziua,

ce se mai poate face in momentul in care iti este respins apelul ca nefondat? Aici se termina totul sau nu?
Cel mai recent răspuns: flori9 , utilizator 11:24, 31 Ianuarie 2011
Hotararile civile care sunt atacabile cu apel au si o a doua cale de atac recursul.
Hotararea instantei de apel este definitiva.
Daca nu se declara recurs in termenul prevazut de lege ( in functie de obiectul actiunii-termenul este diferit), hotararea devine si irevocabila la expirarea termenului de declarare a recursului.
Si recursul unde se face? Daca apelul a fost facut la tribunalul Dambovita, recursul unde trebuie facut?
Recursul se depune la instanta a carei hotarare se ataca, deci la tribunalul Dambovita.
Da, asta stiam, insa ma intereseaza care este instanta superioara tribunalului Dambovita unde se va judeca recursul.
Cumva Curtea de Apel Ploiesti ?

Alte discuții în legătură

Un sfat ionutyahoocoom ionutyahoocoom am fost reclamant intr-un proces pe care l-am castigat , apoi parata a facut apel si presedinta i-l-a respins . as dori sa stiu daca mai are dreptul la ... (vezi toată discuția)
Interpretare sentinta penala Ralucadd Ralucadd Ajutați-ma Complet: 8APa Tip solutie: Nefondat Solutia pe scurt: În baza art.421 alin.1 pct.1 lit.b Cod procedură penală, respinge ca nefondate ... (vezi toată discuția)
Reclamatie unui judecator flori9 flori9 Buna ziua, unde se poate face o reclamatie fata de cum a judecat un judecator, fata de faptul ca a fost partinitor pe toata durata procesului si noua ne-a ... (vezi toată discuția)