avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... reclamatie unui judecator
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

reclamatie unui judecator

Buna ziua,
unde se poate face o reclamatie fata de cum a judecat un judecator, fata de faptul ca a fost partinitor pe toata durata procesului si noua ne-a respins absolut orice cerere si obiectiune, ba mai mult dupa ce dispune sa se imparta totul dupa cum au stapanit partile pana in prezent, prin pronuntare aloca o camera folosita dintotdeauna de noi partii adverse? Practic se contrazice.
Cel mai recent răspuns: flori9 , utilizator 12:36, 1 Octombrie 2010
buna ziua.
aveti posibilitatea sa atacati sentinta acelui judecator cu apel sau recurs dupa caz.
cu siguranta o sa atac aceasta sentinta, insa nimeni nu-mi da certitudinea ca o sa se judece corect de data aceasta.
daca fondul s-a judecat la judecatoria Targoviste, apelul unde se va judeca, la tribunalul Targoviste?
as vrea sa-l mut in Bucuresti ca acolo e "mafia" mult prea mare, se poate?
da se va judeca acolo la Tribunalul dambovita.
insist cu intrebarea : nu se poate transfera sub nici o forma dosarul la Bucuresti?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Respingere apel ca nefondat flori9 flori9 Buna ziua, ce se mai poate face in momentul in care iti este respins apelul ca nefondat? Aici se termina totul sau nu? (vezi toată discuția)
Expertiza contabilã și obiecțiuni puscasMarin puscasMarin M-am judecat la tribunal într-un proces de litigii-drepturi băneşti, la care am cerut să se efectueze o expertiză contabilă, expertiza a fost în ... (vezi toată discuția)
Recuperare salariu de la firma gatej cezar gatej cezar Mi s-a terminat pe data de 5 dec.2009 preavizul de 15 zile care mi s-a inmanat dupa teminarea acestuia in urma restructurarii postului din firma.firma nu mi-a ... (vezi toată discuția)