Am terminat master-ul la Spiru Haret(Craiova), unde, la inscriere mi-au cerut diploma de la Facultate (Facultatea de Drept Nicolae Titulescu(Craiova)) in original si alte acte, pe care le-am pus la dosar, aici la Craiova. La absolvire nu mi-am putut ridica nici un act, nici diploma de la Facultatea, nici cea de la Master.Mi s-a spus sa ma duc sa le ridic de la Bucuresti, ca acolo este sediul central.
Nu mi se pare corect acest lucru, atata timp cat inscrierea am facut-o aici, actele le-am depus aici, examenele le-am sustinut aici. Ce credeti ca e de facut? Ma intereseaza parerea dominiilor voastre.
Sa ti le ridici de la Bucuresti de la Nicolae Titulescu sau de la Spiru? Eu sunt la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucuresti si sunt aproape sigura ca aici nu vin dosarele din alte orase, nu ar avea nicio logica. Cat despre Spiru Haret din Bucuresti cel putin, nu cred ca s-ar obosi ei cu trimiterea dosarelor aici cum nu se obosesc mai cu nimic de altfel. Fa o cerere la secretariat, daca e nevoie catre Decan si cere eliberarea dosarului.