avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Poate obtine pensie de urmas un tanar de 40 ani cu ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Poate obtine pensie de urmas un tanar de 40 ani cu schizofrenie?

Va rog sa-mi spuneti daca poate obtine pensie de urmas in urma decesului tatalui sau, un tanar de 40 de ani care are o pensie de boala nerevizuibila (schizofrenie). Sau daca poate renunta la pensia de boala care este foarte mica (deoarece timpul cat a fost in activitate a fost redus) in favoarea celei de urmas.
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Pensie urmas insistenta_67 insistenta_67 buna ziua, in urma decesului tatalui meu, care a survenit pe 30.12.2012, ne-am gandit ca mama sa renunte la pensia ei de 350 lei, in favoarea celei de urmas ... (vezi toată discuția)
Pensie badescucorina badescucorina Am si eu o intrebare? Tatal meu a fost pensionat pe caz de boala in anul 2009,iar in 2010 a decedat in urma lui a ramas un minor care a obtinut pensie de ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor r3lutzu r3lutzu Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns. Vreau sa stiu daca mama mea poate sa ia pensie de urmas,ea are varsta de 55 ani si sufera de o ... (vezi toată discuția)