avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... taxa de poluare????
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

taxa de poluare????

buna ziua ,am si eu o nelamurire : in anul 2009am cumparat o masina ford tranzit capacitate 3,5 t; euro3;capacitate cilindrica 2402;transmisia de co 0;anul fabricatiei 2004;motor diesel;fara clima.In anul 2009 am adus masina din franta si am imatriculat o in Romania in iulie 2009 platind suma de 21145 ron.va rog sa mi spune ti dc atat trebuioa sa platesc sau mai putin......va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Timbrul de mediu - incadrare autoturism panzarumitica panzarumitica avand in vedere legislatia romaneasca si cea europeana, va rog sa-mi spuneti, un autoturism FORD FIESTA, prima inmatriculare 30.09.2005 ITALIA, capacitate ... (vezi toată discuția)
Plata prima imatriculare laidy laidy buna ziua,am si eu o intrebare referitor la plata taxei primei imatricularii:am cumparat o masina imatriculata in Franta,am inscris o in Romania(in anul ... (vezi toată discuția)
Rar nu face omologare pe motor schimbat (motorul e piesa de schimb, unde e problema?) IdaTuning IdaTuning Buna ziua, astazi am fost la registru sa perfectez actele pentru o masina care urma sa o vand (ford mondeo) masina a fost cumparata personal de mine si din ... (vezi toată discuția)