avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... plata prima imatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

plata prima imatriculare

buna ziua,am si eu o intrebare referitor la plata taxei primei imatricularii:am cumparat o masina imatriculata in Franta,am inscris o in Romania(in anul 2009),taxa fiind de 214mil(ford camioneta 6,5t).as dori sa stiu dc exista o lege in Romania sau in UE care sa precizeze ca o masina din Franta adusa si imatriculata in Romania nu se mai plateste taxa de prima imatriculare .Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: giv , utilizator 11:19, 26 Ianuarie 2011
Cautati pe forum. O sa gasiti un topic despre taxa de prima inmatriculare sau poluare cum a fost denumita ea in timp. Va poate ajuta un avocat in vederea intentarii unei actiuni in instanta.
Ultima modificare: Miercuri, 26 Ianuarie 2011
giv, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare???? laidy laidy buna ziua ,am si eu o nelamurire : in anul 2009am cumparat o masina ford tranzit capacitate 3,5 t; euro3;capacitate cilindrica 2402;transmisia de co 0;anul ... (vezi toată discuția)
Aspect taxa poluare 2012 CALIN74 CALIN74 in 2006 am inmatriculat pt. prima oara in RO un autoturism second hand adus din germania;la acea data nu exista aceasta taxa de poluare dar am achitat accize ... (vezi toată discuția)
Taxa auto george madalin george madalin referitor la suspendarea taxei auto pt masinile cu euro 4,aceasta este valabila numai masinilor noi sau si celor second-hand aduse dintr-o tara ue? (vezi toată discuția)