Ce pot face in cazul in care administratora este pensionata pe caz de boala gradul II si refuza sa platesca darile catre stat. Mentionez ca este aleasa de locatari in noiembrie 2008, nu are nici contract, declaratiile care trebuiau depuse la administratia financiara nu le-a depus niciodata pentru ca ar trebui sa dea pensia inapoi. are pensie militara.
Poate nu ar fi asta cea mai mare problema a blocului, care a ramas fara caldura, apa calda, gaze si acum suntem amenintati ca ramanem si fara apa rece, dar nu isi face treaba. in momentul de fata avem afisate listele pe septembrie. cand isi da demisia si nu incaseaza cate doua luni, cand revine. Sa nu ma sfatuiti sa ma adresez presedintelui si comitetului de bloc care fac parte din aceeasi cloaca si indiferent de numarul reclamatiilor depuse, ei nu raspund la niciuna
Va multumesc
Proprietarii din blocul respectiv sunt prieteni cu ea si nu vor veni la sedinta si chiar daca vor veni o vor sustine, se pricepe foarte bine sa faca pe victima. Actualul presedinte care a fost ales in septembrie 2010 a intrat in ea si s-a ales cu o reclamatie la Politie pentru calomnie.
Ma gandeam sa ii fac o reclamatie la Casa de pensii, la administratia financiara si la ITM.
Gasiti aici pe forum legea 230/2007 si HG 1588/2007. Cititi si o sa gasiti mai multe prevederi care va pot ajuta. Dumneavoastra, ca proprietar puteti face demersuri pentru convocarea adunarii generale. Puteti sa alegeti alt presedinte sau sa va autopropuneti ca presedinte.
In legatura cu pensionarii cu gradul II de invaliditate, acestia nu au dreptul sa lucreze si sa obtina venituri din munca. Poate de aceea nu declara la finante si nu plateste impozitele si contributiile. Acum, intre noi, ca nu ne citeste nimeni, acest lucru poate fi in avantajul proprietarilor din asociatie care au cheltuieli mai mici, dar sigur ca nu este legal.
Sansa de a reusi sa schimb Presedintele sau membrii comitetului este 1 la 1000000. Este o increngatura in acesta asociatie, ca nimeni nu ii poate face fata. Cum poate fi in avantajul proprietarilor faptul ca un administrator castiga 1200 lei /luna si nu face nimic. de bun simt este un salariu de 600 lei la care platesti darile si ajungem tot la aprox 1200 lei cu mentiunea ca intram in legalitate
Cautati un administrator care sa vrea sa lucreze pentru 600 lei/luna si prezentati-l comitetului sa-l angajeze. Poate-l gasiti si comitetul accepta. Daca i se dau 600 lei/luna net, asociatia cheltuie cam 1000 - 1050 lei cu toate contributiile si impozitul.