avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita

In 2008 am luat un credit( 100.000 CHF) pt achizitioanrea unui apartament iar acum datorita reducerilor salarilor cu 25% si cresterea CHF -ului nu mai pot achita ratele.
Stiu ca voi executat silit dupa 90 de zile, ca imi vor scoate la apartamentul la licitatie si alte bunuri mobile, apoi proprire pe salariu 1/3 si nu voi putea detine nimic pe numele meu . Dar ce nu stiu este.... ce penalizari mi se vor adauga pana la vanzarea bunurilor aflate in proprietate. Penalizarile se calculeaza la ratele restante sau la tot creditul? Exista riscul ca suma sa se dubleze?
In final datoria pe care o va stabili executorul va ramane fixa pana la achitare sau pana la sfarsitul vietii.
Cel mai recent răspuns: godot , utilizator 00:29, 28 Ianuarie 2011
dobanzile si penalitatile vor fi la intreaga suma, pentru ca dvs. datorati intreaga suma imediat ce s-a declarat scadent anticipat creditul. Adio rata. Este ca un bulgare care se rostogoleste. Va creste zi de zi...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit nevoi personale cu ipoteca declarat scadent anticipat oana180282 oana180282 Buna ziua! Pe scurt problema mea consta in faptul ca am inregistrat 4 rate restante la un contract de credit de nevoi personale cu ipoteca incheiat cu Banca ... (vezi toată discuția)
Rate in chf sebastian069 sebastian069 Mama mea are o rata in CHF la o banca din RO. De la un timp, rata aproape s-a dublat si treptat a intrat in imposibilitate plata, putand sa achite lunar maxim ... (vezi toată discuția)
Va rog frumos o lamurire ginacoseru ginacoseru sunt creditor al unui apartament ipotecat in favoarea sc L sa si vreau sa il vand la licitatie. inainte de a fixa termen executorul a facut adresa la sc L sa ... (vezi toată discuția)