avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 529 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită va rog frumos o lamurire
Discuție deschisă în Executare silită

va rog frumos o lamurire

sunt creditor al unui apartament ipotecat in favoarea sc L sa si vreau sa il vand la licitatie. inainte de a fixa termen executorul a facut adresa la sc L sa pt a i se comunica datoria fata de aceasta. suma restanta este imensa si reprezenta contravaloarea ratelor din 2004 pana in prezent plus dobanzi. vreau sa fac contestatie la executare si sa invoc prescriptia ratelor din 2004-2008. in ce moment ar trebui sa o fac, acum cand mi s-a comunicat suma sau dupa ce se vinde apartamentul la procesul-verbal de distribuire a sumelor?
Cel mai recent răspuns: ginacoseru , utilizator 09:18, 4 Martie 2011
Si esti sigura ca vei castiga?
Pentru ca la data declararii scadentei anticipate, debitorul datoreaza intreaga suma intr-o singura transa. Practic nu mai exista rate neachitate ci 1 singur debit.
Aici poti specula cu prescriptia la data declararii scadente anticipate. Dar in multe cazuri am vazut ca s-a pierdut pe speta asta
Ultima modificare: Joi, 3 Martie 2011
godot, utilizator
ipotecarul nu este o banca. este o societate comerciala care in opinia mea trebuia sa urmareasca debitorul pana acum nu sa astepte sa vina alt creditor pentru a-si valorifica creanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita credit de nevoi personale cu ipoteca ! MariaCN MariaCN Buna ziua, In anul 2008 am contractat un credit de nevoi persoanel cu ipoteca, pentru a ajuta o persoana. Aceasta persoana a ipotecat casa pt acest credit. ... (vezi toată discuția)
Actiune oblica? ginacoseru ginacoseru un debitor persoana fizica aflat in executare silita cu firma A are un apartament ipotecat in favoarea firmei B. apartamentul este cumparat in rate de la ... (vezi toată discuția)
Probleme cu banca 300356 300356 Am un credit la o banca. Creditul a fost facut in 2006 pana in 2018. Rata era de cca. 140 euro. Am platit , dar cu sincope, dar am platit , luna de luna. In ... (vezi toată discuția)