avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 944 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vinzare pe ascuns
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vinzare pe ascuns

Suntem in proces de divort. Sotul meu a vindut pe ascus o masina marca mercedes surorii lui .Eu am aflat tirziu .Cepot face sa nu pierd banii dati pe masina?
Data vinzarii este 09 09 2010
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:40, 27 Ianuarie 2011
Se vor discuta aceste aspecte la partaj.
Daca nu aveti si alte bunuri de impartit e foarte probabil ca ati pierdut banii...
Ar mai exista si posibilitatea anularii actului de vanzare cumparare dar va trebui sa va angajati avocat si sa cheltuiti bani...
Ultima modificare: Joi, 27 Ianuarie 2011
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Daca e vânduta in timp ce va judecați va trebui sa formulați
acțiune de nulitate si sa dovediți si frauda cumpărătorului.
Si daca a vandut mai inainte de proces se poate judeca cu sanse bune dar...nu cred ca se va judeca...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partajul datoriilor care nu existã nina49 nina49 Bună tuturor.Am mult nevoie de ajutorul si sfatul vostru .Multumesc. suntem în proces de divort si partaj de ceva tim . La masa de partaj sunt 2 masini. la ... (vezi toată discuția)
Mostenire chiliman chiliman sotia cu soacra au avut un ap inainte sa ne casatorim pe care l-au vindut in timpul casatoriei noastre bani i-am cheltuit eu si sotia infiintind 0 firma luind ... (vezi toată discuția)
Partaj mariamercedes mariamercedes Buna ziua.Sunt divortata dar nu am facut partajul.Fostul sot ma ameninta ca ma da in judecata avind pretentii la bunurile comune.Ce nu inteleg este daca poate ... (vezi toată discuția)