avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... parola de yahoo furata
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

parola de yahoo furata

mi-a fost furata parola de yahoo de o persoana de pe un forum, banuiesc.
fie va credeti mai presus d-voastra decat un procuror
criminal_lawyer a scris:

fie va credeti mai presus d-voastra decat un procuror

imi cer scuze, dar astept un raspuns nu sa imi spuneti ca nu se poate. se poate mai mult ca sigur face ceva. daca dumneavoastra v-ati trezi in situatia mea, ce ati face? am atatea contacte in adresa mea de email pe care nu le pot adauga la noua mea adresa de email pt. ca nu le-am memorat pe dinafara.
daca erati mare "anchetator" v-ati fi facut 2 sau 3 e-mai -uri...ganditi putin ca sunteti avocat...e mai usor sa previi decat sa constati
criminal_lawyer a scris:

daca erati mare "anchetator" v-ati fi facut 2 sau 3 e-mai -uri...ganditi putin ca sunteti avocat...e mai usor sa previi decat sa constati

e ok pana la urma, se pare ca hackerii sunt destul de prosti cand vine vorba de schimbat parole. mi-am recuperat foarte simplu parola, ca sa zic asa. in fine, unii sunt cam prostuti, altii sigur nu sunt deloc.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Ianuarie 2011
alinarms, utilizator
Ati fi avut o cale diplomatica sa rezolvati problema exact cu acel forum. Dar e bine ca ati recuperat-o , daca nu cumva a fost vorba doar de o ratacire de moment a parolei, pentru ca nu cred va lasa in continuare aceeasi parola.
Ultima modificare: Duminică, 30 Ianuarie 2011
MIHAI DANAILA, Consilier juridic

Alte discuții în legătură

Conturi sparte de hackeri alinarms alinarms mi s-au spart toate conturile yahoo de catre hackeri, un singur cont am reusit sa il recuperez. cineva are acces permanent la PCul meu. ieri mi-a instalat ... (vezi toată discuția)
Accesarea fara drept a corespondentei electronice ContSters227071 ContSters227071 Buna seara.Am o problema cu care ma confrunt in prezent privind violarea de corespondenta.Va rog daca ma poate ajuta cineva sa-mi raspunda. (vezi toată discuția)
Parola e-mail alecsx_ro alecsx_ro Buna ziua, Cineva mi-a schimbat parola de la contul de e-mail webmail Yahoo. Cel mai probabil folosindu-se de Password Recovery. Este adevarat ca probabil a ... (vezi toată discuția)