Buna seara! am o masina mazda si in luna decembrie 2010 am inscris-o in romania, mi-au luat numerele italiene (masina e din italia) si mi-a dat numere de romania,... acum cand am venit in italia sa o sterg, mi-au spus ca imi trebuie numerele de italia, eu le-am spus ca numerele mi le-au oprit in romania si acuma cica imi trebuie o adeverinta de la politie din romania ca sa dovedesc ca numerele au intrat in posesia politiei din romania... pai ma intreb- daca e asa - cand mi-au luat numerele in romania nu trebuia sa-mi dea pe loc adeverinta ca mi-le-a luat?eu de unde aveam sa stiu? eu acuma sunt in italia... ce pot sa fac sa o pot sterge de aici? ca daca nu o sterg tre sa platesc nu pot sa inchid asigurarea care o aveam. astept raspuns, va multumesc!
Impozit auto
tudu_dora
buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina
tudorcalut
buna ziua. am avut o masina cumparata din italia . dupa expirarea numerrelor rosi de romania nu am circulat cu masina o perioada lunga de timp. ulterior un ... (vezi toată discuția)