avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... RADIEREA MASINII IN ITALIA
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

RADIEREA MASINII IN ITALIA

Buna seara! am o masina mazda si in luna decembrie 2010 am inscris-o in romania, mi-au luat numerele italiene (masina e din italia) si mi-a dat numere de romania,... acum cand am venit in italia sa o sterg, mi-au spus ca imi trebuie numerele de italia, eu le-am spus ca numerele mi le-au oprit in romania si acuma cica imi trebuie o adeverinta de la politie din romania ca sa dovedesc ca numerele au intrat in posesia politiei din romania... pai ma intreb- daca e asa - cand mi-au luat numerele in romania nu trebuia sa-mi dea pe loc adeverinta ca mi-le-a luat?eu de unde aveam sa stiu? eu acuma sunt in italia... ce pot sa fac sa o pot sterge de aici? ca daca nu o sterg tre sa platesc nu pot sa inchid asigurarea care o aveam. astept raspuns, va multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta ... flopy27 flopy27 Buna ziua,vreau sa stiu cum este posibil ca masina mea rezulta inmatriculata si in Romania si in Italia??? In 2016 am vandut masina, cu numere italiene ... (vezi toată discuția)
Impozit auto tudu_dora tudu_dora buna ziua.am o problema f mare.acum 5 ani am adus in Romania masina pe care o detineam in Italia dupa ce acolo am radiat o.aici am incercat sa o inmatriculez ... (vezi toată discuția)
Vanzare masina tudorcalut tudorcalut buna ziua. am avut o masina cumparata din italia . dupa expirarea numerrelor rosi de romania nu am circulat cu masina o perioada lunga de timp. ulterior un ... (vezi toată discuția)