avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In ce an pot iesi la pensie?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In ce an pot iesi la pensie?

Subiect: in ce an pot iesi la pensie?
Sunt nascuta in anul 1953, luna iulie .ziua 10 .si am lucrat 20ani si 6 luni,din care 10ani in grupa -1 de munca si 10 ani si 6 luni in conditii deosebite.Cand pot iesi la pensie?imi pote raspunde cineva?

Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 08:42, 28 Ianuarie 2011
Limita de varsta la 59 ani si 6 luni.Nu puteti beneficia de reducerea varstei standard de pensionare deoarece nu aveti stagiul complet de cotizare(29 ani) realizat.Aveti doar 28 de ani cu tot cu perioada suplimentara.Nici anticipat si nici anticipat partial nu puteti din aceeasi cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata partial morosanucarmen morosanucarmen Sint nascuta in decembrie 1953, deci am 54 ani si 7 luni . In prezent nu mai lucrez Cind pot sa ies la pensie avind in vedere urmatoarele: - vechimea ... (vezi toată discuția)
Noua lege a pensiei mary50 mary50 In noa lege a pensiei,mamele ce au nascut si crescut mai multi copii,mai beneficiaza de a iesi mai repede la pensie?:( (vezi toată discuția)
Cand pot pleca in pensie??? bodo gabriella bodo gabriella Ma interesez pt cineva: in ianuarie face 57 de ani, are 41 de ani vechime din care 8 ani grupa a 2a. Cand pot iesi la pensie normala. Va multumesc pt timpul ... (vezi toată discuția)