avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 772 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... viitor absolvent Univ. Drept Spiru Haret Bucuresti - ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

viitor absolvent Univ. Drept Spiru Haret Bucuresti - imi pot sustine examenul de licenta in vara la alta facultate/universitate si unde?

viitor absolvent Univ. Drept Spiru Haret Bucuresti - imi pot sustine examenul de licenta in vara la alta facultate/universitate si unde?
Cel mai recent răspuns: ContSters118946 , utilizator 18:29, 1 Februarie 2011
poti sustine ex de licenta unde vrei .
eu am terminat la dragan si am dat licenta la Academia de Politie
sigur!unde te accepta,mai ales ca trebuie sa platesti...ce banii tai strica cuiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Diploma de licenta aragorn23 aragorn23 Intre anii 2004-2009 am urmat cursurile Univ Hyperyon din Bucuresti, Facultatea de Drept- ID iar in iulie 2009 am sustinut si promovat examenul de licenta ... (vezi toată discuția)
Doar un sfat.... *2007* *2007* Stiu ca nu sunt indreptatita sa scriu in aceasta sectiune a forumului...dar as vrea sa cer un sfat unor oameni avizati in ale "scolii" ....as vrea sa ma ... (vezi toată discuția)
Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)