avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 788 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Apartamentul trecut ca Sediu Social al firmei poate fi
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Apartamentul trecut ca Sediu Social al firmei poate fi

Apartamentul trecut ca Sediu Social al firmei poate fi "confiscat" in urma unui proces al firmei?
E vorba de o agentie de publicitate.
Un exemplu: in firma se face vreo prostie si contractul cu clientul nu poate fi dus la bun sfarsit. Nu se rezolva pe cale amiabila si se ajunge in instanta. Ce se intampla.
E vorba de un caz ipotetic.
Mentionez ca apartamentul este locuit si nu se desfasoara activitati ale firmei in el. Este doar trecut in acte pana la momentul in care se va inchiria un spatiu adecvat.
Cel mai recent răspuns: and19sv , utilizator 15:55, 17 Aprilie 2008
Confiscat?:O
Cred ca va gandeati la vreo executare silita, nu?
Daca apartamentul este in proprietatea societatii raspunsul este da.
In Orice alte cazuri, raspunsul e nu.
Asa... executare silita. nu gaseam cuvatul.
Apartamentul nu este proprietatea firmei. Este al unei rude, preluat prin comodat.
Apartamentul in cauza nu poate face obiectul executarii silite, doar bunurile societatii in cauza putand fi executate.
Multumesc mult!! =D>

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchiriere spatiu pentru srl / srl-d AlinCovas AlinCovas Buna ziua, Am un spatiu apartinand unei rude. Desi am acordul acelei persoane pentru a folosi acel spatiu ca aport in natura la SRL (prin notar etc) doresc ... (vezi toată discuția)
Obligatii proprietar contract comodat sediu social R.Maktub R.Maktub Buna ziua, Cineva m-a rugat sa facem un contract de comodat ca sa isi poata deschide o firma cu sediul in apartamentul meu , fara sa il foloseasca , doar ... (vezi toată discuția)
Ajutor inchiriere pfa pe cod caen 6820 norna norna Buna ziua, va rog sa ma ajutati cu raspuns la urmatoarea intrebare: -[b]Persoana fizica P[/b] este proprietarul unui [b]apartament A[/b]. -aceeasi ... (vezi toată discuția)