avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 880 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... STAGIATURA INTR-O TARA UE
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

STAGIATURA INTR-O TARA UE

Am luat licenta in Drept recent,dar traiesc si muncesc in Grecia,prin urmare as fi interesat sa-mi fac stagiatura ca jurist aici,in Grecia. Intrebarea este: imi va fi recunoscuta aceasta perioada in Romania? Daca da,care ar fi conditiile pe care ar trebui sa le indeplinesc?
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 10:38, 28 Ianuarie 2011
Nicicaieri. Pana 2014 UNBR are rolul exclusiv pentru asa ceva. Poate ca dupa anul acest sa se schim ceva. O sa vedem. In orice caz, acolo poti sa fii avocat si sa muncesc, daca iti da voie "UNBR" din Grecia. Acolo sigur sunt mai putine cerintele. Dupa care, ca sa fiti avocat aici, ar trebuie sa faci un examen sau o stagiatura fara examen de 2/3 ani. Citesc si tu pagina a UNBR-ului, partea referitoare la avocati straini de la UE.
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
Alvaro Liniers, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stagiatura in strainatate LElenaS LElenaS Buna! Un licentiat in drept, dupa absolvirea examenului de primire in barou, ar putea face stagiatura in Germania de ex., la un avocat roman, care este inscris ... (vezi toată discuția)
Definitivat consilier juridic Juridika Juridika Buna ziua. As dori sa stiu daca inscrierea unui consilier juridic in Uniune dupa 7 ani de vechime in sistemul privat, mai atrage dupa sine sustinerea ... (vezi toată discuția)
Inscriere barou absolvent spiru haret TRC TRC Deschid acest topic cu speranta de a afla daca se mai afla si altii in situatia mea. Am terminat la spiru hare in 2009 dreptul ID si vreau sa ma inscriu in ... (vezi toată discuția)