avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... act aditional la CCM la nivel de unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

act aditional la CCM la nivel de unitate

Am inteles ca pana la adoptarea noului CCMUN ,2011-2014,trebuie sa aplicam vechii coeficienti de ierarhizare din CCMUN ramurii de care apartii,conform codului CAEN,in cazul societatii la care lucrez - a lemnului-.CCMUN pe ramura lemnului este semnat pe anii 2008-2012 iar CCM la nivelul unitatii ,a fost incheiat pe doi ani,respectiv 2010-2012.In concluzie trebuie sa respect prevederile CCM la nivel de unitate,respectiv coeficientii de ierarhizare vechi,raportati la 670 lei,conf.HG 1193/2010-salar minim.Intrebarea mea este ,daca trebuie sa depun act aditional la CCM,pt modificarea prevazuta de HG,si care ar fi termenul limita de depunere a acestuia la ITM-ul de care apartin?.Va rog ,pt cei ce vor sa-mi raspunda,sa ma corectati daca am inteles gresit in legatura cu CCM-urile.#-o

Alte discuții în legătură

Salariu minim soferi MIRELAIONICA MIRELAIONICA Buna ziua, am o intrebare cat este salariul minim pentru un sofer?:\"> (vezi toată discuția)
Majorare salarii 2011 Gabriela Somesan Gabriela Somesan Buna ziua As avea nevoie de o opinie autorizata asupra urmatoarei probleme : Trebuie sa majorez salariile conf HG 1193/2010. Cum in textul acestei ... (vezi toată discuția)
Salariu minim martie 2011_firma constructii??????? mariuscalina mariuscalina Poate cineva sa-mi spuna care este salariul minim in ramura constructii, prezentand si baza legala. Eu am urmatoarele informatii: - CCMUN la nivel national ... (vezi toată discuția)